Цього року в Україні очікується не проста зима, це особливо стосується опалення приватних домогосподраств. Вирішили придбати генератор для приватного будинку, про всяк випадок. Як правильно підійти до вибору такого обладнання?
Як правильно обрати генератор
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22022-09-17 22:23:20
Буде взимку складно з газом і електрикою, але все можна пережити, головне грамотно підготуватися до зими. Я наприклад купила газову плитку з пропановим балоном, для приготування їжі, а для заряду телефону, стане в нагоді павер банк
Поделиться32022-09-17 22:28:50
При виборі елеткрогенератора для домашнього використання, потрібно дивитися на такі фактори, як його потужність, тип палива, такий параметр, як - синхронність або асинхронність агрегату, вага і габарити даного обладнання і також дивимося на виробника та вартість. Замовити и подивитись ціни на генератори можна на цьому сайті https://am.ua/uk/generatory-i-elektrostancii/
Поделиться42022-09-17 22:38:26
Для домашнього використання беруть в основному бензинові генератори, тому що дизельні використовують більше на різних підприємствах. Бензинові мають більш компактні розміри, та коштують дешевше.
Поделиться52022-11-06 19:48:55
ну стоит почитать заранее и посоветоваться у кого есть чтобы понимать какой подходит вам. у меня вот бензовый небольшой удобно. ремонт генераторов дарница советую от души потому что они профи в своем деле и правда все отремонтировали очень быстро, вошли в положение. по цене у них недорого выходит, адекватно)
Поделиться62022-11-17 22:41:19
Полезная информация.
Поделиться72022-12-20 00:33:26
Выбирать устройство следует исходя из потребностей энергоснабжения.я вот нашла для себя где купить генератор 900 квт онлайн, в проверенном магазине по нормальной цене, а не как везде завышенные...плюс выбор приятно удивил, много разных генераторов, разной мощности и разного вида. у них по оптовым ценам, а также официальную гарантию дают. когда выбирала думала какой мощности лучше взять и вот они подсказали что нужно брать генератор с запасом мощности 20-30%.