Харьковский форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Харьковский форум » Мужской форум » Як правильно обрати генератор

Як правильно обрати генератор

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Цього року в Україні очікується не проста зима, це особливо стосується опалення приватних домогосподраств. Вирішили придбати генератор для приватного будинку, про всяк випадок. Як правильно підійти до вибору такого обладнання?

0

2

Буде взимку складно з газом і електрикою, але все можна пережити, головне грамотно підготуватися до зими. Я наприклад купила газову плитку з пропановим балоном, для приготування їжі, а для заряду телефону, стане в нагоді павер банк

0

3

При виборі елеткрогенератора для домашнього використання, потрібно дивитися на такі фактори, як його потужність, тип палива, такий параметр, як - синхронність або асинхронність агрегату, вага і габарити даного обладнання і також дивимося на виробника та вартість. Замовити и подивитись ціни на генератори можна на цьому сайті https://am.ua/uk/generatory-i-elektrostancii/

0

4

Для домашнього використання беруть в основному бензинові генератори, тому що дизельні використовують більше на різних підприємствах. Бензинові мають більш компактні розміри, та коштують дешевше.

0

5

ну стоит почитать заранее и посоветоваться у кого есть чтобы понимать какой подходит вам. у меня вот бензовый небольшой удобно. ремонт генераторов дарница советую от души потому что они профи в своем деле и правда все отремонтировали очень быстро, вошли в положение. по цене у них недорого выходит, адекватно)

0

6

Полезная информация.

0

7

Выбирать устройство следует исходя из потребностей энергоснабжения.я вот нашла для себя где купить генератор 900 квт онлайн, в проверенном магазине по нормальной цене, а не как везде завышенные...плюс выбор приятно удивил, много разных генераторов, разной мощности и разного вида. у них по оптовым ценам, а также официальную гарантию дают. когда выбирала думала какой мощности лучше взять и вот они подсказали что нужно брать генератор с запасом мощности 20-30%.

0

Вы здесь » Харьковский форум » Мужской форум » Як правильно обрати генератор