Обладнання для ресторанів - це великий асортимент товарів, які необхідні для забезпечення повноцінної діяльності будь-якого ресторану. Замовити спеціалізоване обладнання для закладів ви можете на порталі з гіперпосилання в цій публікації. Широкий вибір на сайті дозволяє купити спеціалізовану фритюрницю https://np.com.ua/product-category/tepl … rofesijni/ та інші види обладнання:

1. Пароконвекційна піч. Комбінована піч – це обладнання, яке поєднує функції пароварки і конвекції. Пароконвектомат використовується для приготування страв різноманітними способами: на пару, з використанням конвекційного повітря чи суміщеним методом. Це обладнання дозволяє зберігати вологу в продуктах, роблячи їх соковитими та приємними на смак.

2. Конвектомат. Конвекційна духовка – це промислове обладнання, яке використовує циркуляцію повітря для рівномірного розподілу тепла всередині камери. Це ідеальний вибір для приготування випічки хліба, тартів та інших кондитерських виробів, оскільки піч гарантує рівномірне нагрівання продуктів.

3. Піч для приготування піци. Піч для приготування піци використовується спеціально для приготування піци. Вона функціонує при високих температурах, забезпечуючи ідеальну основу для випікання та хрустку скоринку на піці.

4. Індукційна плита професійна. Індукційна плита професійна застосовує індукційні поля для швидкого та акуратного нагрівання кухонного посуду. Вона має високу продуктивність і дозволяє акуратно контролювати жар при готуванні.

5. Професійний притискний гриль. Професійний притискний гриль – це виріб, який використовується для грилю продуктів під навантаженням. Він створює характерний візерунок на поверхні готових до споживання продуктів і дозволяє смажити їх швидко та рівномірно.

6. Сувід. Сувід – це метод приготування, при якому продукти поміщаються у вакуум і піддаються обробці в температурі, що регулюється дуже точково. Даний метод дає можливість зберегти максимум вологи, текстури та аромату продуктів. Зазвичай використовується для м'яса, рибних страв та зелені, забезпечуючи чудовий результат.

7. Рисоварка професійна. Професійна рисоварка - це спеціальний пристрій, призначений для приготування рису у великих кількостях. Це дуже важливо для закладів, кафе та інших закладів, де рис використовується у різних стравах.

Компанія багато часу надає своїм замовникам великий асортимент обладнання чудової якості. Навіть якщо вам знадобиться промислова електрична кухонна плита, придбати її ви можете перейшовши за посиланням у цій статті.